WONINGONTRUIMING NIEUWEGEIN

Woningontruiming in Nieuwegein of omgeving nodig? Wij zijn de specialist als het gaat om het duurzaam, professioneel en effectief ontruimen van uw woning, bedrijfspand, zorgkamer of garagebox. Wij werken door heel Nederland dus ook in regio Utrecht. Verhuisbedrijf Nieuwegein werkt enkel met professionele, ervaren en enthousiaste ontruimers zodat u geen omkijken heeft naar de klus die u aan ons uitbesteed. Ook in een grote stad als Utrecht kennen wij de weg, weten wij dat er soms gewerkt wordt met parkeervergunningen en hebben wij contacten met sociale maatschappelijke instellingen en goede doelen.

Woningontruiming Nieuwegein

WONINGONTRUIMING NIEUWEGEIN

Wij werken samen met sociale maatschappelijk instellingen en goede doelen omdat wij graag willen dat de inboedel en het meubilair/de goederen op een duurzame manier verwerkt wordt. Dat betekent dat wij bruikbare goederen en bruikbaar meubilair door goede doelen of maatschappelijke instellingen bij de minder bedeelden in onze maatschappij terecht laten komen. Onbruikbare goederen en/of meubilair wordt op een duurzame manier gerecycled. Zo werkt u als wij uw klus doen ook nog mee aan een beter milieu en doet u iets voor uw medemens. Waar wacht u nog op? Vraag snel een gratis offerte aan.

Wij zijn gespecialiseerd in het duurzaam ontruimen van een:

  • Woning
  • Bedrijfspand
  • Zorgkamer
  • Garagebox
  • Tuin

En tevens het:

  • Afvoeren van afval
  • Recyclen van onbruikbare goederen
  • Hergebruiken van bruikbare goederen/meubilair
  • Bezemschoon opleveren volgens normen woningbouwvereniging

HUIS LEEGHALEN

Een ontruiming gebeurt vaak bij grote gebeurtenissen in het leven. Het overlijden van een dierbare, het verhuizen naar het buitenland of een verzorgingstehuis, een scheiding of juist het samenwonen met een partner of het faillissement van een bedrijf. Wat de reden ook is, Verhuisbedrijf Nieuwegein neemt alle zorgen over de ontruiming/het pand uit handen. Wij regelen alles. Wij zorgen dat de ruimte gestript is, dat de goederen en het meubilair op een duurzame en verantwoorde manier verwerkt zijn en dat het pand bezemschoon is. Aan het einde van de klus is de woning, het bedrijfspand, de zorgkamer of de garagebox dus klaar om in zijn originele staat opgeleverd te worden.

Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.