Tarieven

GOEDKOOP VERHUIZEN

Goedkoop verhuizen zonder zorgen? Verhuisbedrijf Nieuwegein verzorgt uw verhuizing tot in de details met goedkope verhuizers. Zoek vandaag nog contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de meest voordelige optie. Kwaliteit staat bij ons voor op. Dat betekent dat wij zorgen voor betrouwbare verhuizers die van aanpakken weten. Met een vriendelijke en behulpzame service helpen wij u graag met de verhuizing. Particulier, zakelijk of seniorenverhuizing. Doordat wij werken met flexibele verhuizers zijn wij in staat de prijs zo laag te houden.                         

Ons personeelsbestand bestaat uitsluitend uit gemotiveerde en fysiek sterke krachten. Omdat wij ook met verhuizers op oproepbasis werken, kunnen we tegen scherpe tarieven werken. Ons personeel verzorgt uw verhuizing tot in de details en dat gebeurd vakkundig. Onze verhuizers zijn goed ingelicht over de wettelijke bepalingen omtrent de verhuisvoorwaarden en ze zijn verantwoordelijk voor een schadevrije en voorspoedige verhuizing.

     

Verhuisbedrijf nieuwegein

Voordelen verhuisbedrijf Nieuwegein

  • Goedkoop verhuizen
  • Opgeleide en ervaren verhuizers
  • Professioneel materiaal
  • Snelle verhuisservice


VEHUISWAGEN

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 22 m³ en beschikken over een laadklep. Ze zijn uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn om uw inboedel vakkundig en schadevrij te verhuizen. De verhuismaterialen, rolmateriaal, steekwagen, verhuisdekens, spanmateriaal en gereedschap zijn inbegrepen. Goedkoop verhuizen doet u bij ons!