Kosten Verhuisbedrijf

Kosten Verhuisbedrijf

De kosten van een verhuisbedrijf kunnen enorm verschillen. Elk verhuisbedrijf hanteert z’n eigen tarieven.

Verhuisbedrijf Nieuwegein doet er alles aan om de kosten van uw verhuizing zo laag mogelijk te houden. Wij vinden dat een verhuizing maatwerk is en houden daarom altijd rekening met uw budget. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten toch gebruik maken van een verhuisbedrijf.

Dankzij de combinatie van professionele verhuizers en oproepkrachten heeft u zonder hoge kosten een verhuisbedrijf dat kwaliteit levert.

Kosten verhuisbedrijf

Meer manieren om te besparen op de kosten

U kunt de kosten van uw verhuisbedrijf ook laag houden door goede voorbereidingen, denk bijvoorbeeld aan:

1. Zelf inpakken

Zelf inpakken is logischer wijs voordeliger dan het laten doen. Houd wel rekening met hoe u uw spullen inpakt. Verdeel zware items zoals bijvoorbeeld boeken evenredig over alle dozen zodat deze niet te zwaar worden.

Zet de ingepakte dozen indien mogelijk klaar op de begane grond, dit scheelt tijd.

2. Losse spullen

Zorg ervoor dat er zo min mogelijk losse spullen zijn, stop deze zoveel mogelijk in dozen en zakken. Dit scheelt de verhuizers veel tijd bij het inladen.

3. Extra verhuizers

Met extra verhuizers gaat het laden en lossen van de verhuiswagen stukken sneller. Hierdoor gaat het aantal gewerkte uren sterk omlaag. En kunt u uiteindelijk dus goedkoper uit zijn.

4. Trappen en lift

Wanneer spullen niet door het trappenhuis of in de lift passen maken wij gebruik van een verhuislift, geef dit altijd aan ons door.

Indien er een lift aanwezig is dan kunnen wij deze gebruiken. Wel is het efficiënter om met een verhuislift te werken indien uw voordeur ver lopen is vanaf de lift.

5. Parkeren

Zorg indien mogelijk voor parkeergelegenheid voor de deur. Dit scheelt in de tijd die besteed wordt aan heen en weer lopen en dus ook weer in de kosten.

Maatwerk

Elke verhuizing is anders en voor elke verhuizing zullen de kosten van het verhuisbedrijf verschillen. Wij maken van te voren duidelijke afspraken met u over de verhuizing, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.