VERHUISBEDRIJF CULEMBORG

Verhuisbedrijf Culemborg, onderdeel van verhuisbedrijf Nieuwegein, neemt alle stress en tijdrovende bezigheden rondom een verhuizing graag uit handen. Gaat u maar eens na hoeveel tijd we u besparen wanneer wij alles voor onze rekening nemen. Van het inpakken van de kleinste spulletjes tot het demonteren en sjouwen van uw meubels en witgoed, Verhuisbedrijf Culemborg zorgt voor een schadevrij transport van al uw inboedel van en naar Culemborg.

Dankzij onze jarenlange ervaring en het werken volgens een vaste structuur en een goede logistieke planning, voeren we elke verhuizing snel en soepel uit. We hebben een aantal sterke verhuizers in dienst die bovendien erg vriendelijk zijn en altijd oog hebben voor uw situatie. Uw tevredenheid is staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren we een 100% tevredenheidsgarantie. Zo verhuist u altijd met een prettig gevoel.

Verhuisbedrijf Culemborg

VERHUISBEDRIJF CULEMBORG

Of het om een zakelijke verhuizing gaat of een particuliere verhuizing, wij zijn het verhuisbedrijf in de regio. Of u nu in of naar Culemborg wilt verhuizen, verhuisbedrijf Nieuwegein staat voor u klaar. Spoedklus? Geen enkel probleem. Onze flexibele mensen helpen u graag. We beschikken over het juiste materieel zodat het transport soepel en veilig verloopt. Elke verhuizing een succes.

OFFERTE VERHUISBEDRIJF

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact op via 030-227 3497. Elke dag bereikbaar tussen 09:00 en 21:00, ook in het weekend. Wij bieden u de kwaliteit en zorgzaamheid die u nergens anders in Culemborg kunt vinden. En dat tegen een zeer scherp tarief (al vanaf €29,- per uur)! Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie of advies over bijvoorbeeld onze service? Vul dan het berichtenformulier op deze pagina in en wij geven zo spoedig mogelijk reactie.

Wat kost een verhuizing?

De kosten van een verhuizing zijn afhankelijk van verschillende factoren. Het type woning, aantal bewoners en de afstand vanaf de laadplaats tot aan de voordeur. Een complete verhuizing kan al vanaf €299 euro.

Hoever van te voren moet ik de verhuisdatum doorgeven?

Hoe eerder u een dag reserveert hoe groter de kans is dat er ruimte is op de gewenste verhuisdag. Het liefst vernemen wij minimaal twee weken van te voren welke dag u wilt reserveren. Mocht dat niet haalbaar zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat dien ik voor te bereiden voor de verhuizing?

Om de verhuizing zo vlot mogelijk uit te voeren is het belangrijk om alles in te pakken. Schrijf op elke doos wat de bestemming is, zodat de verhuizers deze meteen in de juiste ruimte kan neerzetten. Verder is het handig om ruimte te reserveren voor de verhuiswagen.

Kan ik meehelpen met de verhuizing?

Dat mag. Wanneer u wilt helpen dan zal de verhuizing sneller verlopen. Dat resulteert in een lagere rekening.